Pers

Trendrede 2019 ‘Het jaar van de vereende krachten’
Op dinsdag 15 januari 2019 riepen wij 2019 uit tot het jaar van de vereende krachten. Het is tijd om het huidige vuur van verandering in te zetten door de krachten te bundelen voor positieve vernieuwing. Tijdens de presentatie van alweer negende Trendrede in een bomvolle grote zaal van Pakhuis de Zwijger gaven wij inhoud aan deze oproep.

Hilde Roothart opende de avond. Vervolgens werd alles donker en klonk een vurig welkom door de speakers. Daarna werd de Trendrede 2019 voorgelezen. De voorlezers waren in volgorde van opkomst: Brian Kragtwijk, Caroline van Beekhoff en Farid Tabarki. Na de presentatie gingen de toekomstdenkers het gesprek aan met het publiek over onder meer het bindweefsel, drukverlaging, eerste-staptolerantie en de ongemiddelden.

 

@Trendrede, #Trendrede2019

————————————-

 

Op deze pagina kun je de huidige en eerdere Trendredes teruglezen.

 

Wat is het doel van deze samenwerking?
De gezamenlijke toekomstdenkers laten door middel van de Trendrede zien dat de grondige analyse van trends een belangrijke bijdrage kan leveren aan de maatschappelijke en economische groei van Nederland. Op dit moment worden we teveel geleid door de waan van de dag. Deze jaarlijkse TrendRede wil Nederland stimuleren om gefundeerd vooruit te zien, door de grote golven te schetsen van waaruit kleinere trends en hypes de komende jaren voortkomen.


Op onderstaande fotos van 2017 kunt u klikken om ze highres te gebruiken.

Op onderstaande fotos van 2016 en eerder kunt u klikken om ze highres te gebruiken.

TrendRede2016 FaridTabarki-TrendRede2016 trendredelive2
TrendRede2016-shot TrendRede2015-publiek3 trendredelive4 trendredelive

 

Contact over de toekomstige of vorige Trendredes?
Tom Kniesmeijer
Van Hilligaertstraat 47, 1072 JX Amsterdam
Tel: 020 675 9405 of mail: tom@kniesmeijer.nl

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestShare on Google+