Pers

TrendRede 2018 ‘Van het furieuze ik naar het waardige wij’
De 16e januari presenteerde een groep vooraanstaande toekomstdenkers alweer de achtste TrendRede, in een bomvolle grote zaal van Pakhuis de Zwijger. De toekomstdenkers benoemden de meest relevante termen van vandaag en keken verder vooruit. Zo gaven ze deze avond onder meer het ‘Wij’ uit de kersttoespraak van koning Willem-Alexander meer inhoud.
Farid Tabarki opende de avond. Vervolgens werd alles donker en klonk ‘Het furieuze ik’ door de speakers. Daarna werd de TrendRede voorgelezen. De voorlezers waren in volgorde van opkomst: Freija van Duijne, Tom Kniesmeijer en Christine Boland. Daarna klonk een audio-pleidooi voor een ‘Waardig wij’ door de speakers. De stemmen waren van Caroline van Beekhoff en Marc de Roo. Na de presentatie gingen de toekomstdenkers het gesprek aan met het publiek over onder meer Koersmotivators, Systeempijn, Orkestratie van Ongemiddelden en Samensturing.

@TrendRede, #TrendRede2018

 

————————————-

 

Op deze pagina kun je de huidige en eerdere TrendRedes.teruglezen.

De livestream 2017 is terug te kijken via deze link.
Op onderstaande fotos van 2017 kunt u klikken om ze highres te gebruiken.

Op onderstaande fotos van 2016 en eerder kunt u klikken om ze highres te gebruiken.

TrendRede2016 FaridTabarki-TrendRede2016

Twitter @TrendRede #TrendRede2017

TrendRede2016-shot TrendRede2015-publiek3 trendredelive4 trendredelive

Wat is het doel van deze samenwerking?
De gezamenlijke toekomstdenkers laten door middel van de TrendRede zien dat de grondige analyse van trends een belangrijke bijdrage kan leveren aan de maatschappelijke en economische groei van Nederland. Op dit moment worden we teveel geleid door de waan van de dag. Deze jaarlijkse TrendRede wil Nederland stimuleren om gefundeerd vooruit te zien, door de grote golven te schetsen van waaruit kleinere trends en hypes de komende jaren voortkomen.

 

Contact over de toekomstige of vorige TrendRedes?
Tom Kniesmeijer
Van Hilligaertstraat 47, 1072 JX Amsterdam
Tel: 020 675 9405 of mail: tom@kniesmeijer.nl

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestShare on Google+