Toepassen?

Trendrede toepassen?
“Mooi inspirerend – abstract – verhaal die TrendRede.” Toch? Wilt u concreet aan de slag met de TrendRede en er de vruchten van plukken voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met redenaren Caroline van Beekhoff (trendstrateeg) en Hilde Roothart (toekomstcoach). In een gesprek of werksessie maken zij de TrendRede concreet voor uw idee of plan, visie of voornemen.

Cirkels van vertrouwen
Wilt u bijvoorbeeld weten wat de ‘cirkels van vertrouwen’ in uw markt inhouden, Of wat er bedoeld wordt met ‘eerstestaptolerantie’ of ‘waardenwending’ als u naar uw product of doelgroep kijkt? Wij denken actief met u mee om ‘kleine verhalen‘ met grote gevolgen naar uw visie te vertalen. We helpen u om van een ‘wending in waarden‘ een geschikte innovatiestrategie te maken. En we begeleiden u om binnen uw eigen doelgroep ‘cirkels van vertrouwen‘ te bouwen.

Kansen en mogelijkheden
Uitgaande van uw vraag en de complexiteit ervan hebben wij een aanbod variërend van een een-op-een adviesgesprek tot werksessies van één of meerdere dagdelen. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of stuur een bericht.
C
ontactgegevens:
Caroline van Beekhoff: caroline@c-marketingstrategie.nl ` 06-24112004
Hilde Roothart: roothart@trendslator.nl ` 020 638 13 72
.